MÖTESPLATSER

Örtagårdskyrkans vision är "livsförvandlande gemenskap" och  vill vara en församling med flera livsförvandlande mötesplatser. Vi tror att liv förvandlas i och genom dessa mötesplatser när verkliga möten uppstår med Gud och varandra.

ALPHA

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

HEMGRUPPER

REFILL

ALPHA

Alpha är en rad kurstillfällen som utforskar den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal. Läs mer >>

HEMGRUPPER

Att vara del i Örtagårdskyrkan innebär att få vara del i en mindre gemenskap.  Vi träffas regelbundet i varandras hem för att dela livet, läsa bibeln, samtala och be för varandra.

REFILL

Refill är en mötesplats på fredagar för ungdomar från det år de börjat sexan. Fredagarna innehåller ofta tävlingar, lovsång, undervisning och häng i vårt café.

ÖPPEN KYRKA

Öppen kyrka är en plats för dig som vill komma in och värma dig och dricka en kopp kaffe och äta en smörgås. Vi har Öppen kyrka tre dagar i veckan.

INTEGRATION

Varje vecka kommer människor med olika nationaliteter, flyktingar och nyanlända till kyrkan för att prata svenska och lära känna svenskar som bott längre tid i vårt land.

SJUNGIS

På onsdag förmiddag samlas barn

i åldern 0-5 år tillsammmans med sina föräldrar för sånger och ramsor.

Tid finns för fika och lek för barnen.

GUDSTJÄNST

Vi firar gudstjänst varje söndag

kl 10:30. Gudstjänsten är en mötesplats där vi får lovsjunga Jesus och be tillsammans och där vi får lyssna till predikan ur Bibeln.

SKATTEN

Skatten är barnens egna gudstjänst.

Är du mellan tre och tio år är du välkommen till skattkammaren under tiden som kyrkans gudstjänst pågår.

INTERNATIONELLT

Vi delar den globala kyrkans vision om att sprida budskapet om Jesus runt om vår värld. Vi är därför engagerade i olika projekt och insatser internationellt.