Är du en ungdom som börjat sexan eller äldre? Är du nyfiken på Gud och vad det innebär att leva ett liv med Honom? Vill du hänga med andra ungdomar och ha kul tillsammans i ett sammanhang där alla är välkomna? Då är Refill platsen för dig!

På Refill händer det alltid något kul. Vi umgås och hittar på roliga saker tillsammans. På andakten lär vi oss om Jesus och får tillfälle att lära känna och umgås med Honom. Vårt mål är att vara en trygg mötesplats för dig och dina vänner under din tonårstid. En plats där du får vara dig själv, och där du kan lära känna dig själv och Gud.

Refill och Covid19

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig som deltagare att tänka på
följande:
-  Stanna hemma om du är sjuk eller förkyld.
-  Tvätta händerna noga och ofta, gärna direkt när du kommer till Refill.
-  Håll avstånd till varandra och undvik att ta i hand eller kramas.

Event

Varje termin bjuder Refill in till olika event, såsom ungdomsmöten, läger och övernattningar. Mer information och anmälan kommer löpande under terminen. Denna termins event finner du längre ner på sidan. OBS! Event kan förändras eller bli inställda på grund av situationen med Corona.

För att inte missa något som händer, följ oss på Instagram @refillarboga.

När är Refill?
Fredagar kl 19:00