Refill logga beskuren.png

Refill är för dig som är 12-19 år. För dig som är nyfiken på Gud och vad det innebär att leva ett liv med Honom. För dig som vill hänga med andra ungdomar och ha kul tillsammans i ett sammanhang där alla är välkomna.

 

På Refill händer det alltid något kul. Vi umgås och hittar på roliga saker tillsammans. På andakten lär vi oss om Jesus och får tillfälle att lära känna och umgås med Honom. Vårt mål är att vara en trygg mötesplats för dig och dina vänner under din tonårstid. En plats där du får vara dig själv, och där du kan lära känna dig själv och Gud.

Event

Varje termin bjuder Refill in till olika event, såsom ungdomsmöten, läger och övernattningar. Mer information och anmälan kommer löpande under terminen. Kommande event samt en terminsplan finner du längre ner på sidan.

För att inte missa något som händer, följ oss på Instagram @refillarboga.

När är Refill?
Fredagar kl 19-23

HT 2022 är Refill öppet v.35 – v.50

 

Varmt välkommen!


/RefillTeamet

Kristina Höök, Ungdomspastor
Tel: 0734644660

 

 

20-26 Juni

Torpkonferensen

På Torp händer massor med kul för alla åldrar. Årets tema är Helande och hopp för vår värld. Läs mer på http://torpkonferensen.nu

29 Juni - 5 Juli *INSTÄLLT*

Missionsresa till Albanien

Vi besöker en församling vi samarbetar med i Albanien. Kontakta Emanuel Gustafsson för mer information.

2-7 Augusti

ChiliXL

Sommarläger på Hjälmargården för dig född mellan 2003-2009. Läs mer och anmäl dig senast 24 juni på http://hjalmargardenlager.se/chili-xl/

Event 2022

Kontakt

Tack för ditt meddelande!

Terminsplanering

Här kan du se vad som händer på Refill från vecka till vecka.