Är du en ungdom som börjat sexan eller äldre? Är du nyfiken på Gud och vad det innebär att leva ett liv med Honom? Vill du hänga med andra ungdomar och ha kul tillsammans i ett sammanhang där alla är välkomna? Då är Refill platsen för dig!

På Refill händer det alltid något kul. Vi umgås och hittar på roliga saker tillsammans. På andakten lär vi oss om Jesus och får tillfälle att lära känna och umgås med Honom. Vårt mål är att vara en trygg mötesplats för dig och dina vänner under din tonårstid. En plats där du får vara dig själv, och där du kan lära känna dig själv och Gud.

Refill och Covid19

Refill samlas digitalt på Discordservern RefillOnline så länge fölkhälsomyndighetens skärpta almänna råd gäller för Västmanland.  Kontakta Kristina Höök för instruktioner om hur du går med.

Event

Varje termin bjuder Refill in till olika event, såsom ungdomsmöten, läger och övernattningar. Mer information och anmälan kommer löpande under terminen. Denna termins event finner du längre ner på sidan. OBS! Event kan förändras eller bli inställda på grund av situationen med Corona.

För att inte missa något som händer, följ oss på Instagram @refillarboga.

När är Refill?
Fredagar kl 19:00

Ht 2020 är Refill öppet v.34 – v.51

Varmt välkommen!

/RefillTeamet

Kristina Höök, Ungdomspastor

28-30 Augusti

Ära20

ÄRA20 är EN festival på FLERA olika platser SAMTIDIGT. En lovsångsfestival med Jesus i centrum. En samlingsplats för unga i Sverige där vi tillsammans lyfter blicken och tillber Honom som är värd all ära. Jesus är vår frihet och i hans närhet förvandlas våra liv. Worship Nights, seminarium, aktiviteter och betjäning är några av höjdpunkterna. Livesändningar kommer vara en del av det gemensamma programmet. Avsluta sommaren och starta hösten på bästa sätt - var med! Läs mer: ära20.se

Deltagaravgift: 250 kr. Anmälan stänger Tisdag 25 Augusti 24:00. Platserna är begränsade så anmäl dig nu! Anmälan

16 Oktober

PreUnite

Börja tagga för UNITE21 i Västerås. Lovsången leds av UNITE:s lovsångsteam och talaren för kvällen är Mathias Maxstad.

Event HT 2020